Nivå 1 - 250 kr/år

Som medlem på nivå 1 är du välkommen på alla medlemsmöten. Du finns med i listan över stödmedlemmar som finns publicerad på vår webbsida. Denna nivå passar kanske dig som är anställd inom t.ex Landstinget eller som är på väg att starta företag men inte är igång ännu.

Nivå 2 - 550 kr/år

Som medlem på nivå 2 blir det en större exponering utåt. Du tar del av det som gäller för nivå 1, plus att:

  • Du är välkommen att ställa ut/ marknadsföra ditt företag/din arbetsgivare på evenemang som Folkhälsan arrangerar eller deltar i, t.ex. Hälsobringarprojektet, Omsorgsmässan, Prova-på-dagar och andra hälsoarrangemang.

  • Du har en egen sida på föreningens webbsida, där du kan marknadsföra ditt företag/din arbetsgivare. Du kan även lägga in evenemang som syns i kalendern på webbsidans förstasida.

  • Ditt företag/din arbetsgivare finns med i upptryckta medlemslistor som delas ut tillsammans med Folkhälsans folder.

  • Du kan marknadsföra ditt företag/din arbetsgivare på föreningens Facebooksida.

För att bli medlem i nätverket behöver vi få lite uppgifter av dig. Fyll i formuläret nedan och tryck på skicka. När vi registrerat dig kommer sedan ditt företagsnamn med koppling till din hemsida att finnas med i medlemsförteckningen som du hittar i huvudmenyn.


GDPR – nya dataskyddsförordningen

I samband med ansökan om medlemskap i föreningen ber vi om uppgifter om dig och ditt företag. Dessa uppgifter lagras i ett Excelark, vårt s.k. medlemsregister (som alla föreningar måste ha), av föreningens kassör. Din mejladress lagras i en distributionslista i det mejlprogram föreningen använder för utskick av medlemsinfo etc. De enda uppgifter som är tillgängliga utanför styrelsen är de uppgifter som finns på föreningens webbsida.

Har du frågor kring dina data etc, kontakta föreningens kassör.


Om du inte godkänner att vi lagrar informationen enligt ovan, ber vi dig kontakta föreningens kassör omgående.