Lilla Hjärtat bedriver en privat Barnmorskemottagning i Bromölla. Vi erbjuder mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, familjerådgivning och föreläsningar. Vi välkomna även ungdomar till vår mottagning!

Välmående chefer, ledare och medarbetare i närvaro och nyfikenhet – vad skulle det innebära?

Passion, riktad energi med hjärna - hjärta - kropp.

Att mota stress och utbrändhet.

Skärpa och klarhet eller... dimma? Hur påverkar det kommunikationer och relationer?

Känner du dig vilsen i ditt förhållande till MAT?
Kanske skaver kroppen?
Känns magen krånglig och oharmonisk?
Är du bekymrad över vad barnen äter?
Funderar du på hur mitt/vårt mående kan ändras genom kosten?

I Hälsobutik Lunden är övertygelsen att naturlig mat är
det bästa för våra kroppar. Kost är i fokus, men i bakgrunden
finns även ett helhetstänk på hälsa. 
Kostråden minskar många sjukdomssymptom, men kan
också leda till viktminskning och ett ökat välmående.

Var rädd om din kropp! Var skall du annars bo?

 

 Hälsosann Livsenergi är ett företag som ser hälsa och välmående som en hälsosann investering i sig själv, sina nära och kära, kollegor och medarbetare. Vi utgår från ett holistiskt synsätt och ser till hela människan – fysiskt, mentalt och känslomässigt.

Företaget riktar sig till både företag och privatpersoner, föreningar och samarbetspartners i olika sammanhang.
Hälsosann Livsenergi startades 2005 av Susanne Lovensjö.

 

"Mina rum ger Dig lugn och harmoni - fyllda med energi."   

 I en lugn och harmonisk miljö, mitt inne i centrala Sölvesborg, erbjuder jag sköna och avkopplande behandlingar i mitt mysiga rum. 

Välj bland behandlingar såsom ansiktszonterapi, japansk facelifting, svensk klassisk massage, ansiktskurer, kost & motion mm.

Jag arbetar med hela människan med fokus på både in och utsidan och utgår alltid från varje enskilds behov när behandlingarna utförs. Mitt mål är att du ska få en lugn och avkopplande stund där du får tid att njuta och ta emot behandlingen för bästa resultat. 

VÄLKOMMEN TILL KRISTINAS FOTVÅRD

Under en vanlig dag med promenader kan de totala krafterna som fötterna får utsättas för vara upp till hundratals ton. Omkring 75% av alla svenskar kommer någon gång få problem med sina fötter. Det är alltså viktigt att ta hand om sina fötter och inte glömma bort hur mycket de egentligen får utstå. Jag driver auktoriserad medicinsk fotvård och har lång erfarenhet av att hjälpa personer med både stora och små fotproblem. Fötterna bli ofta drabbade på grund av andra åkommor, vilket man ofta inte tänker på, som till exempelvis vid diabetes och psoriasis. I dessa fall, som i många andra, är det viktigt att ta hand om sina fötter på rätt sätt - något jag gärna hjälper dig med. 

Välkommen till mig och Love på Maries Kroppshälsa Yoga och Helhetscenter!

Så länge jag kan minnas har människor fascinerat mig. Längtan och drivkraften att hjälpa, dela med mig, och förändra har fört mig hit. Att hjälpa dig få tag i dina resurser och läka det som ligger i vägen för dig. För nästan 20 år sedan tog jag klivet och startade min nya väg.

ONTraining erbjuder skräddarsydda program till människor i alla åldrar att, genom coachning av en Personlig Tränare (PT), må bättre och få en roligare och nyttigare livsstil med följd att få mer tid över till andra kvalitetsstunder i livet.

Välkommen till Tai Chi Chuan & EFT – Du har kommit helt rätt!

Få igång kroppens självläkningsförmåga med etablerade och kraftfulla metoder hämtade från framför allt den kinesiska medicinen - tai chi chuan/qi gong och EFT (emotionell frihetsteknik). Gruppträning eller enskilda behandlingar.