• Corpus Sanus Massage & Hälsa

  Massage gör gott för både kropp och själ. Ett enformigt arbete, felaktig arbetsställning eller stress ökar belastningen på kroppen och dess muskler. Massagebehandlingen är både förebyggande och behandlande, den ökar genomflödet, minskar smärta och skaderisk.

  Som arbetsgivare innebär det att du får en friskare och gladare personal och sannolikt lägre sjukfrånvaro. Beröringens effekt vid massage ska inte glömmas bort – den frigör må-bra-ämnen i kroppen vilket bidrar till en positiv mental hälsa.

 • Drömläge

  Välmående chefer, ledare och medarbetare i närvaro och nyfikenhet – vad skulle det innebära?

  Passion, riktad energi med hjärna - hjärta - kropp.

  Att mota stress och utbrändhet.

  Skärpa och klarhet eller... dimma? Hur påverkar det kommunikationer och relationer?

 • Elise's Massage & Friskvård

  Allt i en rofylld lugn miljö nära naturen, välj mellan olika spa paket  eller sätt ihop som ni önskar.

  Det alldeles speciella med upplevelsen här på Elise Massage är läget och bredden av behandlingar som erbjuds. Det är vida känt att naturen ger ny energi, skapar ett lugn och fyller kropp och själ med harmoni.

    

 • JILA 4 goodlife

  "Mina rum ger Dig lugn och harmoni - fyllda med energi."   

   I en lugn och harmonisk miljö, mitt inne i centrala Sölvesborg, erbjuder jag sköna och avkopplande behandlingar i mitt mysiga rum. 

  Välj bland behandlingar såsom ansiktszonterapi, japansk facelifting, svensk klassisk massage, ansiktskurer, kost & motion mm.

  Jag arbetar med hela människan med fokus på både in och utsidan och utgår alltid från varje enskilds behov när behandlingarna utförs. Mitt mål är att du ska få en lugn och avkopplande stund där du får tid att njuta och ta emot behandlingen för bästa resultat. 

  Till mig kommer många kunder som har olika stressrelaterade symptom, de som vill fylla på med energi, få bukt med spända muskler och värk och samtidigt komma ner i varv med behandlingar som går på djupet. Mina behandlingar inom zonterapin behandlar orsak och jobbar för att kropp och själ ska komma i balans så att kroppens egna självläkningsprocesser kan fungera optimalt.

 • Livshjulet

  Livshjulet vill ge dig möjligheten till livskvalitet

  Jag har valt att jobba med helheten och vill vara en vägvisare för människor som söker naturliga vägar till hälsa. Jag jobbar efter Naturmedicinens grunder och väver in friskvård och hälsa utifrån ett unikt helhetstänk.

 • Wellness & Qi Center

  Välkommen till Wellness & Qi Center– Du har kommit helt rätt!

  Få igång kroppens självläkningsförmåga med etablerade och kraftfulla metoder hämtade från framför allt den kinesiska medicinen - tai chi chuan/qi gong och EFT (emotionell frihetsteknik). Gruppträning eller enskilda behandlingar.